Jegyvásárlási segédlet


1. lépés: Nyissa meg a www.fradibusz.hu honlapot, amely a FradiBusz hivatalos honlapja!


2. lépés: A főoldalon minden fontos információt megtalálhat az induló FradiBusz szolgáltatással kapcsolatban. Ezek elolvasása után kattintson a „Tovább a belépéshez” gombra.


3. lépés: Ezen az oldalon elolvashatja a vásárlással kapcsolatos feltételeket. Amennyiben van már kiváltott szurkolói kártyája, úgy kattintson a „Belépés” gombra! Ha nem rendelkezik szurkolói kártyával, akkor pedig az „Előregisztráció” gombot válassza!


(3.1 lépés – előregisztráció (csak hazai mérkőzés esetében): Adataival töltse ki a táblázatot, fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, majd kattintson a „Regisztráció” gombra! Az előregisztrációt követően kattintson a „Belépés” gombra! Fontos, hogy ha az előregisztrációt követően nem vásárol együttesen buszjegyet és mérkőzés jegyet, abban az esetben az előregisztráció érvényét veszti. )


4. lépés: A Partner ID mezőbe írja be a kártyája közepén található számsort (előregisztráció esetén a kapott ID-számot). A Kártyaszám mezőbe pedig a kártya baloldalán található számsort (előregisztráció esetén a kapott kártyaszámot).


5. lépés: Kattintson a „Jegyvásárlás/Járatok” gombra!


6. lépés: Válassza ki azt a járatot, amellyel utazni szeretne, majd kattintson a „Jegyvásárlás/Megállók” gombra! A táblázat alatt lévő térképen tájékozódhat a járatok útvonaláról.


7. lépés: Válassza ki azt a megállót, ahol fel szeretne szállni, majd kattintson a „Jegyvásárlás” gombra!


8. lépés: Annak a kártyának, vagy előregisztrációnak a Partner ID-ját és kártyaszámát adja meg, akinek a buszjegyet vásárolni szeretné. Ezután kattintson a „Kosárba” gombra!


9. lépés: Amennyiben további személyeknek is szeretne buszjegyet vásárolni, kattintson a „További jegyek vásárlása” gombra. Ha további jegyeket már nem kíván venni, kattintson a „Vásárlás” gombra. Ha pedig mégsem szeretne buszjegyet venni, vagy módosítaná vásárlását, kattintson a „Kosár ürítése” gombra!


10. lépés: Amennyiben a „Vásárlás” gombot választotta, itt véglegesítheti vásárlását. Láthatja a fizetendő végösszeget, illetve áfás számla igény esetén, megadhatja a számlázási adatokat. Az oldal alján található rubrika bepipálásával fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, majd kattintson a „Megrendelem!” gombra.


11. lépés: Innen átirányítjuk az OTP Bank online fizetési oldalára, ahol bankkártya adatainak megadásával kifizetheti a nálunk vásárolt buszjegyét.


12. lépés: Az online fizetés után visszairányítottuk a FradiBusz honlapjára, ahol értesítést kap buszjegyvásárlása sikerességéről. A Letöltés gombra kattintva letöltheti, majd ki is nyomtathatja buszjegyét és/vagy számláját. Amennyiben nincs lehetősége az elektronikus buszjegy kinyomtatására, abban az esetben a buszra való felszálláshoz elég, ha valamilyen érvényes fényképes igazolvánnyal azonosítja magát a járatfelelősnél.
Ha még nem vásárolta meg jegyét a mérkőzésre (amely alapfeltétele a buszra való felszállásnak), akkor kattintson a „Jegyvásárlás a mérkőzésre” gombra!


13. lépés: A mérkőzésjegy megvásárlásához pedig ezen a linken adunk segítséget!